Augustus begint met 7th Heaven Outdoor op 6 augustus, twee hele mooie 7th Heaven feesten deze maand!

Lees deze nieuwsbrief hier online!  -   Geen nieuwsbrieven van 7th Heaven ontvangen?   -   Deel het op:  Printen   Facebook   Twitter    Google+
7th Heaven nieuwsbrief Outdoor Edition 2016

Ben jij er ook bij op  de nieuwe 7th Heaven OUTDOOR EDITION op zaterdag 6 augustus?

De maand begint al geweldig, en sluit op 27 augustus nog eens geweldig af met de volgende 7th Heaven indoor Summernight Edition!

Let op: 27 augustus weer alle DAMES GRATIS ENTREE tot 23:30 uur!
(Geldt niet voor het festival op 6 augustus)

Hallo Visitor, welkom!

7th HeavenIedereen kijkt uit naar de nieuwe Outdoor Edition op zaterdag 6 augustus! De voorbereidingen gaan in de hoogste versnelling en ook de kaarten zijn niet aan te slepen. De hele dag lekker buiten met je favoriete artiesten en vrienden ultiem festival vieren en daarna nagenieten op de afterparty binnen in de club! Dat is toch een heerlijk vooruitzicht?

De Summer Night Edition van afgelopen zaterdag was weer een zeer geslaagd en gezellig feest bij 7th Heaven. Ondanks vakanties, festivals en het mooie zomerweer wist iedereen toch weer de weg naar Beesd te vinden. En dan nu op naar een mooie augustus maand met niet één, maar liefst twee dikke feesten van 7th Heaven in en zelfs naast Club Rodenburg! Eerst over twee weken de tweede editie van de Outdoor/Open Air Edition: 15 uur lang feesten, eerst vanaf 14:00 uur buiten bij de Open Air en vanaf 23:30 uur ook meteen ernaast bij Club Rodenburg binnen op de afterparty! Iedereen is zo enthousiast over de Outdoor/Open Air dat je bijna zou vergeten dat de maand augustus ook op de 27e feestelijk wordt afgesloten met een heerlijke indoor Summer Night Edition!

Zaterdag 6 augustus overdag: Outdoor Edition, inclusief Afterparty

Zaterdag 27 augustus: 7th Heaven Summer Night Edition!

See U there?!

Met vriendelijke groet,

7th Heaven

Augustus begint met 7th Heaven Outdoor op 6 augustus, twee hele mooie 7th Heaven feesten deze maand!

Al maanden zijn ze er mee bezig en hoe dichterbij het komt, hoe enthousiaster iedereen wordt: zaterdag 6 augustus organiseert 7th Heaven voor de tweede keer een echte, zomerse Outdoor/Open Air Edition! De locatie is het grote parkeerterrein direct naast Club Rodenburg, en de afterparty daarna dus net om de hoek, hoe makkelijk is dat?. Alle voorbereidingen liggen op schema, het podium ontwerp wordt al klaargemaakt en is nog mooier dan vorig jaar, met CO2 kanonnen, ledschermen, confetti’s, podium streamers, fire flames, vette lasershows en heerlijk zomerweer... alles is besteld! De DJ's en extra veel danseressen zijn geboekt en ook de kaartverkoop loopt erg hard voor de Outdoor/Open Air editie. Iedereen heeft er zin in, jij toch ook? Vanaf 14:00 uur is iedereen op zaterdag 6 augustus van harte welkom!

7th Heaven Outdoor tickets gaan nu wel erg hard!
Alle Early Bird kaarten zijn inmiddels uitverkocht en ook de reguliere kaarten worden nu aan de lopende band besteld. Iedereen wil hier bij zijn en daarom raadt 7th Heaven aan om niet tot de laatste dagen te wachten met bestellen. Wil je voordelig naar binnen, bestel dan voor twee personen een Duo-ticket. Hoe mooi is dat? Ze maken het zelfs nog mooier: heb je een kaartje in de voorverkoop gehaald, dan krijg je bij binnenkomst al 3 speciale muntjes, voor een welkomstdrankje, een schaaltje vers fruit en een lekker fris ijsje! Alle kaarten zijn inclusief de afterparty daarna, dus je kunt gelijk doorlopen en verder feesten! Voor tickets ga je naar www.7thheaven.nl en klik je bovenaan op 'Tickets'.

Aftermovie 7th Heaven Outdoor 2015Zo mooi was de Outdoor Edition vorig jaar!

Ze zijn er maar druk mee!

De hele buiten-area naast de Rodenburg zal voor zaterdag 6 augustus getransformeerd worden in een mini-festival playground. Een mooi gedecoreerd Mainstage podium voorzien van een geweldige geluidinstallatie staat centraal met daar omheen een outdoor terrein voor jullie klaar, waar je als het te warm is schaduw vindt onder kleurige parasolletjes en je lekkere hapjes kunt vinden die ter plekke vers voor je worden bereid. Daar gaat het feest door tot middernacht. Natuurlijk zijn er ook kluisjes aanwezig en zeer nette toiletunits. Aan alles is gedacht! Nieuwsgierig wie er komen draaien? Kijk snel online in de agenda's en meld je gelijk als 'aanwezig'!

Compilatie 7th Heaven FestivalBekijk de foto's van de afgelopen edities voor een mooie indruk van de 7th Heaven feesten

Flyer OutdoorZet hem in jouw agenda:
Facebook agenda Partyflock agenda

7th Heaven – Line-up Outdoor Edition 2016

Ruben Vitalis
Francois
Spider
MEM
Chris Scott
Ko-c
Ed Mission
Frenckel
Maximo
Mario Rivano
Faustino Dos Santos
Bobby Mimosa
Deep Affair
Des Santos
Mc J & Mc UBMaar wacht, er is meer... 27 augustus 7th Heaven Summer Night Edition!

7th Heaven 27 augustus!

Natuurlijk laat 7th Heaven het daar niet bij in augustus! Na de Outdoor/Open Air editie op 6 augustus heb je twee weken de tijd om bij te komen en je weer op te laden voor de volgende gezellige Summer Night Edition van 7th Heaven op 27 Augustus in Club Rodenburg. Het vervolg van de Outdoor editie dus, met natuurlijk weer een selectie aan favoriete 7th Heaven DJ's, mooie danseressen, welkomstdrankjes, dikke lasershows en alles wat 7th Heaven voor heel veel mensen altijd zo speciaal maakt. Ook deze editie zal er weer een zijn om niet te missen en natuurlijk mogen de dames hier, zoals altijd, tot 23:30 uur GRATIS naar binnen! Mooier kan het niet toch?

Je ziet het, de hele maand augustus kun je maar liefst twee keer in Beesd terecht voor geweldige en lekkere feesten. Een op en top zomerse Outdoor/Open Air editie op 6 augustus en een heerlijke indoor Summer Night Editie op 27 augustus! Kunnen ze jou hier ook weer verwachten? Zet dan beide feesten maar gelijk in je agenda en let’s party!

Alle 7th Heaven feesten de komende drie maanden, klik voor meer info via de Facebook agenda:

flyer outdoor 7th Heaven 27 augustus 2016 7th Heaven september 2016

 Wil je geen nieuwsbrieven van 7th Heaven meer ontvangen?