Na 4 events in 5 weken nu weer op weg naar volgende 7th Heaven op 24 september en natuurlijk het 11 jarig bestaan op 29 oktober!

Lees deze nieuwsbrief hier online!  -   Geen nieuwsbrieven van 7th Heaven ontvangen?   -   Deel het op:  Printen   Facebook   Twitter    Google+
7th Heaven nieuwsbrief september 2016

Kom je ook naar de volgende 7th Heaven op 24 september en het 11 jarig bestaan op 29 oktober?

Let op: 24 september DAMES GRATIS ENTREE tot 23:30 uur!

Hallo Visitor, welkom!

7th Heaven

Wat een geweldige zomerfeesten vorige maand bij de Outdoor editie en de Summer Night Edition. Wij zagen iedereen genieten en ook voor ons waren het drukke maar vooral toch heerlijke feesten! Nu is het weer tijd voor het komende seizoen vol Saturday Night editions, de eerste op zaterdag 24 september. Daarna is het in oktober tijd om het 11-jarig bestaan van 7th Heaven te vieren op 29 oktober, waarbij iedereen tot 23:30 gratis naar binnen mag! Hoe leuk is dat?

Nog even nagenieten van de zomer? Lees snel deze nieuwsbrief en kijk even mee naar de nieuwe aftermovie van de Outdoor editie! Ook de foto's staan natuurlijk alweer op Facebook en onze website 7thheaven.nl!

Natuurlijk willen we ook nu weer graag iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid en de gezelligheid die jullie altijd meenemen. Samen zorgen jullie telkens weer voor een unieke sfeer bij 7th Heaven. Natuurlijk gaat onze dank ook uit naar alle dj's, mc's, danseressen, beveiliging en aan al het vriendelijke personeel van Club Rodenburg.

Op zaterdag 24 september hoopt 7th Heaven jullie allemaal weer persoonlijk van harte welkom te mogen heten!

See U there?!

Met vriendelijke groet,

7th Heaven

7th Heaven maakt van de Saturday Night Edition in Club Rodenburg een heerlijk feest en geeft alle dames GRATIS entree tot 23:30 uur!

Wat is het een heerlijke zomer geweest met alle gezellige Summer Night feesten en de geweldige Outdoor/Open Air editie van vorige maand! Nu bijna iedereen weer terug van vakantie is, gaat 7th Heaven haar blik na een zeer geslaagde zomer richten op het komende club seizoen. Om te beginnen eind deze maand op 24 september is 7th Heaven weer terug met de populaire Saturday Night Editions, waar de partypeepz de mooie zomerse verhalen met elkaar kunnen delen en waar altijd een geweldig relaxte sfeer hangt. En volgende maand in oktober viert 7th Heaven alweer haar 11e verjaardag! Een speciale avond waar iedereen welkom is en er tot 06.00 uur in de ochtend volop gefeest wordt! Jij komt toch ook weer?

Voor degenen die wegens vakantie deze zomer de Outdoor/Open Air editie heeft moeten missen is zaterdag 24 september de perfecte gelegenheid om dit in te halen en vakantie verhalen uit te wisselen op de eerste Saturday Night Editie van het komende seizoen. Genietend van een drankje, de geweldige line-up, de mooie danseressen, indrukwekkende lasershow en natuurlijk jullie als publiek zal dit weer een traditioneel supergezellige 7th Heaven worden. Natuurlijk kunnen ook weer bij deze september editie alle dames tot 23:30 uur GRATIS naar binnen!

Nagenieten met de foto's en aftermovie van de Outdoor/Open Air Edition
Dat kan met de foto's van de Outdoor/Open Air Editie van afgelopen 6 augustus op de 7th Heaven Facebook pagina en natuurlijk op www.7thheaven.nl. Daar kun je ook genieten van de aftermovie. Heb je de overige fotoseries al gezien? Misschien sta jij er ook nog leuk op! Volgend jaar, 2017, heeft 7th Heaven nog een paar hele mooie verrassingen voor jullie! Ze verklappen nog niks, maar dit worden zeker klappers van feesten volgende zomer! Via deze Nieuwsbrief wordt je automatisch op de hoogte gehouden.!

aftermovie Outdoor 2016Nog even nagenieten van De Outdoor editie? De mooie nieuwe aftermovie is inmiddels ook klaar en staat online! Kijk maar even mee!

7th Heaven Saturday Night Edition op 24 september

September wordt natuurlijk goed afgesloten door 7th Heaven. Zaterdag 24 september is de datum, en dan is het tijd voor de opening van het nieuwe seizoen vol met leuke Saturday Night Editions. Voor deze kick-off editie heeft 7th Heaven een mooie line-up samengesteld voor jullie. Stuk voor stuk dj's die goed bij de heerlijke sfeer van 7th Heaven passen. Kijk maar even mee, dan weet je gelijk waarom je 24 september beter niet thuis kan blijven zitten!

Zoals gezegd op 24 september geldt dat alle dames tot 23:30 uur GRATIS naar binnen mogen bij 7th Heaven. Red je dat niet? Dan kun je nu alvast een kaartje bestellen in de voorverkoop voor maar € 10 euro en daarmee zeker zijn dat je toch nog voordelig naar Rodenburg kan op 24 september.

Bekijk de foto's van de 7th Heaven feestenBekijk de foto's van de afgelopen edities voor een mooie indruk van de 7th Heaven feesten

A5 7H 09 16 vk 230pxZet hem in jouw agenda:
Facebook agenda Partyflock agenda

7th Heaven – Line-up 24 september 2016
Hoofdzaal:
Ruben Vitalis
Chris Scott
MEM
Ed Mission
Ko-C
Des Santos
Maximo
Faustino dos Santos
Bobby Mimosa
Mc J
Mc UB

Lounge Area:
Johan D & Friends

Dames gratis tot 23:30 uur!
Alle heren en iedereen die pas na 23:30 aankomt raadt 7th Heaven aan om kaartjes vast in de voorverkoop te halen voor maar 10 euro. Dat scheelt toch maar liefst 8,50! Mooi meegenomen toch? Kaartjes haal je door bij www.7thheaven.nl op 'Tickets' te klikken!

29 oktober 11-jarig bestaan 7th Heaven, met GRATIS entree voor iedereen tot 23:30 uur!
Na september gaan we op naar zaterdag 29 oktober, wanneer 7th Heaven graag haar 11-Years Anniversary samen met jullie wil vieren! Een nieuwe mijlpaal voor 7th Heaven, dat door alle jaren heen bij iedereen heel populair is gebleven. Kijk snel op de partysites of op www.7thheaven.nl voor meer informatie over 29 oktober. 

Wie jarig is, trakteert en op 29 oktober kun je de hele nacht feesten voor niks, nada, noppes! Tenminste, als je voor 23:30 uur binnen bent, want tot die tijd mag iedereen, dames en heren, gratis naar de Anniversary komen. Dat sla jij natuurlijk niet over, toch? Zet 29 oktober daarom alvast in je agenda en nodig gelijk al je vrienden uit, want als er één 7th Heaven is die je niet wil missen dan is het wel de 11-Years Anniversary!

7th Heaven ziet jullie graag op 24 september en natuurlijk zeker ook op 29 oktober bij het 11-jarig bestaan! Vier jij het ook met ons mee?


Alle 7th Heaven feesten de komende drie maanden, klik voor meer info via de Facebook agenda:

September 2016 11-jarig bestaan 29 oktober 7th Heaven 26 november

 Wil je geen nieuwsbrieven van 7th Heaven meer ontvangen?