Alweer 11 jaar 7th Heaven op 29 oktober, dat moet wel een gekkenhuis worden, kom jij ook?

Lees deze nieuwsbrief hier online!  -   Geen nieuwsbrieven van 7th Heaven ontvangen?   -   Deel het op:  Printen   Facebook   Twitter    Google+
7th Heaven nieuwsbrief oktober 2016

Alweer 11 jaar 7th Heaven op 29 oktober, dat moet wel een gekkenhuis worden!?

Let op: Dames en heren GRATIS entree tot 23:30 uur!

Hallo Visitor, welkom!

7th HeavenOok vorige maand was het weer van ouds gezellig bij 7th Heaven. Het laatste feest voor de mijlpaal van deze maand: het 11-jarig bestaan van de 7th Heaven feesten op zaterdag 29 oktober! In de nacht dat ook de wintertijd weer ingaat zullen wij groots uitpakken met maar liefst 4 zalen met top muziek, de hele Rodenburg staat tot jullie beschikking! En omdat het speciaal feest is kan iedereen, dames en heren op 29 oktober tot 23:30 uur gratis naar binnen! Een mooi cadeautje voor iedereen toch?

Lees snel deze nieuwsbrief en kijk even mee naar de aftermovie van het 10-jarig bestaan vorig jaar! Ook de foto's staan natuurlijk alweer op Facebook en onze website 7thheaven.nl!

Natuurlijk willen we ook nu weer iedereen graag bedanken voor jullie aanwezigheid en de gezelligheid die jullie altijd meenemen. Samen zorgen jullie telkens weer voor een unieke sfeer bij 7th Heaven. Onze dank gaat ook zoals altijd uit naar alle dj's, mc's, danseressen, beveiliging en aan al het vriendelijke personeel van Club Rodenburg.

Op zaterdag 29 oktober hoopt 7th Heaven jullie weer persoonlijk van harte welkom te mogen heten bij de viering van het 11-jarig bestaan!

See U there?!

Met vriendelijke groet,

7th Heaven

7th Heaven viert haar 11-jarige bestaan en wie jarig is trakteert...Dus GRATIS entree voor dames en heren tot 23:30 uur!

Na de waanzinnige 10 Years Anniversary vorig jaar is er alweer een vol jaar met mooie 7th Heaven feesten voorbij gegaan. Deze keer viert 7th Heaven in oktober haar 11-jarig bestaan, vier jij het ook weer mee? Inmiddels alweer 11 jaar lang, 12 keer per jaar, dus het kan haast niet anders dan dat het weer een gekkenhuis wordt. Vier zalen met een verschillende programmering en al jouw favoriete artiesten staan op je te wachten. En dat is nog niet alles want natuurlijk kan IEDEREEN, dus dames en heren, tot 23:30 uur gratis naar dit spektakel! Dus...nodig al je party vrienden en vriendinnen uit om zaterdag 29 oktober de hele Rodenburg op stelten te zetten?

Was jij erbij op één van de afgelopen 7th Heaven feesten? De foto's kun je online bewonderen in het foto-album hier op de 7th Heaven website.

Van een kleine discotheek in Woerden tot het meest populaire feest van midden Nederland, al 11 jaar blijven de echte 7th Heaven feesten onverminderd populair bij iedereen die van een leuk en gezellige feesten houdt. Zaterdag 29 oktober viert 7th Heaven haar 11-Years Anniversary! Club Rodenburg en 7th Heaven verwachten alle zalen vol te trekken, dit wil je echt niet missen! En zoals gezegd is het hele feest dus voor iedereen, dames en heren, tot 23:30 uur GRATIS toegankelijk!

Red je het niet om voor 23:30 uur binnen te zijn dan raadt 7th Heaven aan om vooraf een kaartje te halen in de voorverkoop zodat je zeker naar binnen kunt. Voor slechts € 10,- in de voorverkoop scheelt je dat veel geld met de deurprijs. KLIK HIER om direct een kaartje te kopen.

Aftermovie 10yr AnniversaryZo gezellig was het vorig jaar bij het 10-jarig bestaan van de 7th Heaven feesten!

7th Heaven 11-Years Anniversary 29 oktober: iedereen gratis entree tot 23:30 uur!

De 11-Years anniversary begint als zaterdag 29 oktober om 22:00 de deuren open gaan! Verspreid over 4 zalen kun je genieten van alle DJ's die 7th Heaven groot hebben gemaakt, samen in totaal maar liefst 18 DJ's. Natuurlijk zal 7th Heaven ook goed uitpakken met mooie dansshows, fantastische laser- en Ledscreenshows, Co2 kannonen, confetti's, welkomstdrankjes voor iedereen die voor 23:30 uur binnenkomt, vers gesneden fruit, verfrissend lekkere ijsjes en nog veel en veel meer. Gewoon, de echte unieke sfeer zoals altijd bij 7th Heaven, maar nu natuurlijk wel met feestelijke extra's!

Natuurlijk kun je er van op aan dat de echte unieke 7th Heaven sfeer weer volop aanwezig is op 29 oktober! Maar liefst 4 area’s, 20 DJ's en 2 Mc's zullen ervoor zorgen dat je niks tekort komt. Allemaal helden die de echte 7th Heaven sfeer goed kennen en voor jullie hun beste set zullen neerzetten.

Bekijk de foto's van de 7th Heaven feestenBekijk de foto's van de afgelopen edities voor een mooie indruk van de 7th Heaven feesten

A5 7H 10 16 230pxZet hem in jouw agenda:
Facebook agenda Partyflock agenda

7th Heaven – Line-up 29 oktober 2016
Hoofdzaal:
Ruben Vitalis
Spider
Chris Scott
MEM
Ed Mission
Ko-c
Des Santos
Maximo
Bobby Mimosa
JeffreyT
Mc J & Mc UB

Area 2 – Trance:
Faith Mark
Michael Dieters
Frenckel
Arjen de Haan

Area 3 – Techhouse:
Asino
Iwan
Faustino Dos Santos
Camilo Cervantes

Lounge Area:
Johan D & Nova Casa

Dames en heren gratis tot 23:30 uur!
Voor degenen die later komen: Vanwege de verwachte grote toeloop raadt 7th Heaven aan om je kaartje alvast in de voorverkoop te halen voor slechts 10 euro. Dat scheelt toch maar liefst 8,50! Mooi meegenomen toch? Kaartjes haal je door bij www.7thheaven.nl op 'Tickets' te klikken!

Gratis entree tot 23:30 uur bij 11-Year Anniversary
Wie jarig is trakteert en dus mag iedereen bij 7th Heaven tot 23:30 uur gratis naar binnen op 29 oktober. Hoe mooi is dat dan? Dat sla je natuurlijk zeker niet over! Zet deze Anniversary in je agenda en nodig al je vrienden uit om mee te komen, want als er één 7th Heaven is die je niet wil missen dan is het wel de 11-Year Anniversary!

7th Heaven ziet je graag op 29 oktober om samen dit super jubileum te vieren! Ben jij ook deze keer weer van de partij?

Wintertijd gaat in!
In de nacht van 29 naar 30 oktober gaat ook de wintertijd in! Dat betekent dat het tijdens 7th Heaven om 03:00 uur ineens 02:00 uur wordt. Indien de Mainstage om 05.00 uur (nieuwe tijd) nog propvol zit met partypeeps, dan gaat 7th Heaven natuurlijk langer door.


Alle 7th Heaven feesten de komende drie maanden, klik voor meer info via de Facebook agenda:

11-jarig bestaan 29 oktober 7th Heaven 26 november PRE XMAS 2016

 Wil je geen nieuwsbrieven van 7th Heaven meer ontvangen?