De aller, allerlaatste 7th Heaven... Ben jij er ook weer bij?

Lees deze nieuwsbrief hier online!  -   Geen nieuwsbrieven van 7th Heaven ontvangen?   -   Deel het op:  Printen   Facebook   Twitter    Google+
7th Heaven nieuwsbrief Pre X-mas 2016

De zaligste nacht van december vind je bij:

7th Heaven Pre X-mas Edition op zaterdag 17 december

Let op: DAMES GRATIS ENTREE tot 23:30 uur!

Hallo Visitor, welkom!

7th Heaven

Na ieder feest dit hele afgelopen jaar zijn we elke keer weer zeer dankbaar geweest voor jullie aanwezigheid, het plezier dat jullie beleven en de tomeloze inzet van alle artiesten, DJ's, danseressen, MC's en het vriendelijke barpersoneel en de security van Club Rodenburg. Samen zorgen jullie telkens weer voor een echt hemelse sfeer die je op geen ander feest vindt. We kijken dan ook met plezier terug op een geweldig jaar voor 7th Heaven, met mooie hoogtepunten zoals de Open Air en het 11-jarig jubileum!

Voor dit jaar hopen we jullie nog eenmaal welkom te mogen heten op de heerlijke Pre X-mas edition op 17 december. In deze nieuwsbrief lees je er alles over EN.... maken we de datums bekend van alle 7th Heaven feesten voor 2017!

Zien we jou zaterdag 17 december ook weer in de Rodenburg?

Zaterdag 17 december: 7th Heaven Pre X-mas Edition

See U there?!

Met vriendelijke groet,

7th Heaven

Om alvast in de stemming te komen voor de feestdagen geldt bij de Pre X-mas edition natuurlijk:
alle dames GRATIS entree tot 23:30 uur!

Terwijl de winterse kou buiten blijft zorgt 7th Heaven zaterdag 17 december voor het warmste feest dat je elk jaar in december kunt verwachten: 7th Heaven Pre X-mas Edition! Natuurlijk komen er ook in 2017 opnieuw hele mooie 7th Heaven feesten maar dit jaar kun je alleen zaterdag 17 december nog genieten van de echte unieke 7th Heaven sfeer. Natuurlijk mogen hierbij zoals traditioneel alle dames tot 23:30 uur gratis naar binnen. Daar wacht iedereen een heerlijk welkomstdrankje en een warm programma om alvast in de Kerst stemming te komen!

Ook de november editie was weer boven verwachting druk en heerlijk ouderwets gezellig. Vanaf het begin zat de sfeer er al goed in. Iedereen heeft genoten in de mooie grote zaal en de lounge area in club Rodenburg. 7th Heaven kijkt zeer tevreden terug op een geweldig 2016, met als de kers op de taart natuurlijk de supermooie outdoor in augustus, de 3-jarige samenwerking met Club Rodenburg en de mooie 11-Years Anniversary eind oktober. Voor we het jaar afsluiten gaat 7th Heaven jullie eerst nog even opwarmen voor de kerstdagen op de traditioneel altijd ontzettend gezellige Pre X-Mas Edition!

Pre X-mas vorig jaarPre X-mas Edition in 2015

Aankomende 7th Heaven Pre X-mas: DAMES gratis entree tot 23:30 uur!

Ook voor zaterdag 17 december is de entree wederom tot 23.30 uur GRATIS voor alle dames. Voor de heren en eventueel de dames die dit echt niet redden zijn er zoals elke maand voor de 7th Heaven feesten voor maar € 10,- euro tickets te bemachtigen in de voorverkoop via de 7th Heaven website. De normale entree prijs na 23:30 uur is € 17,50 euro.

Gezelligheid vorig jaar Pre X-masBekijk de foto's van de afgelopen edities voor een mooie indruk van de 7th Heaven feesten

Feestelijke Pre X-Mas Edition
Natuurlijk gaat 7th Heaven je ook weer verwennen in december. Dat begint al als je bij binnenkomst je welkomstdrankje met keuze uit champagne, appelsap of jus o’range gratis krijgt aangeboden bij de entree naar de zaal. Eenmaal binnen kun je de hele avond genieten van een TOP line-up vol met je meest geliefde 7th Heaven DJ's, vette LEDschermen, indrukwekkende lasershow, mooie danseressen op het podium, relaxte chill muziek in de lounge area en verspreid over de avond worden ook nog eens schaaltjes met vers gesneden fruit en verfrissende ijsjes uitgedeeld. Welke DJ's je gaan entertainen op 17 december kun je hieronder zien:

Pre X-mas 2016Zet hem in jouw agenda:
Facebook agenda Partyflock agenda

7th Heaven – Line-up Pre X-mas edition
Hoofdzaal:
Spider
Ruben Vitalis
MEM
Ko-C
Frenckel
Des Santos
Andrea Bliss
Sjaak Koning
Mc J & Mc UB

Lounge Area:
Johan D & Friends

Dames gratis tot 23:30 uur!

Kom je als dame pas na 23:30 uur naar het feest? Dan ben je het voordeligste uit door vooraf een kaartje te kopen voor maar 10 euro op 7thheaven.nl/tickets want daar spaar je liefst € 8,50 euro mee uit! Dit geldt natuurlijk ook voor alle heren!De nieuwe data in 2017 zijn inmiddels bekend!
Bij 7th Heaven gaat het excuus dat je niet wist wanneer de 7th Heaven feesten er waren niet op, want altijd zijn de datums voor het volgend jaar ruim op tijd bekend! Ook voor 2017 kun je dus nu al de dagen aankruisen om erbij te zijn. Heb je jouw agenda bij de hand? Noteer het maar!

Alle 7th Heaven edities in 2017:
28 Januari – 25 Februari – 25 Maart – 29 April – 27 Mei – 24 Juni – 22 Juli – 26 Augustus – 23 September – 28 Oktober – 25 November – 23 December.

 Wil je geen nieuwsbrieven van 7th Heaven meer ontvangen?