7th Heaven viert uitbundig haar 3-jarige samenwerking met Club Rodenburg en trakteert: dames en heren GRATIS ENTREE tot 23:30 uur.

Lees deze nieuwsbrief hier online!  -   Geen nieuwsbrieven van 7th Heaven ontvangen?   -   Deel het op:  Printen   Facebook   Twitter    Google+
7th Heaven nieuwsbrief maart 2016

Kom je zaterdag 26 maart samen met ons vieren dat 7th Heaven alweer drie jaar bij Club Rodenburg wordt gehouden?

Let op: Dames en heren GRATIS entree tot 23:30 uur!

Hallo Visitor, welkom!

7th HeavenOok de laatste 7th Heaven in het winter seizoen afgelopen zaterdag 27 februari was weer een geweldig lekker feest. Wij blijven ons verbazen dat er toch telkens weer veel nieuwe mensen voor het eerst naar 7th Heaven kwamen. Hebben ze dan eenmaal 7th Heaven ontdekt dan blijven ze met veel plezier steeds weer terugkomen. Graag willen wij iedereen ook deze maand weer bedanken voor jullie aanwezigheid en de gezelligheid die jullie altijd meenemen. Jullie zorgen telkens weer voor een unieke sfeer bij 7th Heaven. Natuurlijk gaat onze dank ook uit naar alle dj's, mc's, danseressen, beveiliging en aan al het vriendelijke personeel van Club Rodenburg.

Op zaterdag 26 maart viert 7th Heaven dat wij alweer drie jaar bij Rodenburg feesten geven!

Wij hopen jullie dan, en op alle komende feesten weer persoonlijk van harte welkom te mogen heten!

See U there?!

Met vriendelijke groet,

7th Heaven

7th Heaven viert uitbundig haar 3-jarige samenwerking met Club Rodenburg en trakteert: dames en heren GRATIS entree tot 23:30 uur!

Wat gaat de tijd snel. In maart wordt 7th Heaven alweer drie jaar gehouden in de Rodenburg. Dat gaan zij op 26 maart tijdens 7th Heaven natuurlijk samen met jullie vieren! Voor deze gelegenheid nodigt 7th Heaven iedereen uit om (tot 23:30 uur) gratis naar 7th Heaven te komen! Iedereen, dat wil zeggen dames en heren hebben gratis entree tot 23:30 uur. Hoe mooi is dat! De Rodenburg wordt op 26 maart extra mooi feestelijk aangekleed! Kom je dan ook genieten van die heerlijke 7th Heaven sfeer?

Was jij erbij op één van de afgelopen 7th Heaven feesten? De foto's kun je online bewonderen in het foto-album hier op de 7th Heaven website.

De eerste twee anniversaries van de samenwerking tussen 7th Heaven en Rodenburg waren geweldige feesten. Uit de verre omtrek kwamen mensen naar Beesd en binnen was het een groot spektakel waar iedereen van genoten heeft. Het is voor de 3-Years Anniversary aan te raden om op tijd te komen zodat je niet lang in de rij hoeft te staan. Red je het niet om voor 23:30 uur binnen te zijn dan raadt 7th Heaven aan om vooraf een kaartje te halen in de voorverkoop zodat je zeker naar binnen kunt. Voor slechts € 10,- in de voorverkoop scheelt je dat veel geld met de deurprijs. KLIK HIER om direct een kaartje te kopen.

Supersfeer op 7th HeavenZo gezellig druk is het altijd op 7th Heaven feesten!

Volgende 7th Heaven 26 maart iedereen gratis tot 23:30 uur!

Al drie jaar in Club Rodenburg en het is nog steeds in stijgende lijn en nog nooit zo goed gegaan met 7th Heaven. Zo'n verjaardag wil je toch niet missen? De hele nacht lang kun je genieten van lekkere muziek, mooie shows en special effects tussen allemaal leuke en gezellige mensen. Iedereen die ook nu nog ineens 7th Heaven ontdekt komt gelijk vaker. Waarom zou dat toch zijn?

Natuurlijk kun je er van op aan dat de echte 7th Heaven sfeer goed bewaakt zal worden bij de dj keuze! Maar liefst 3 area’s, 12 DJ's + een Mistery Guest en 2 Mc's zullen ervoor zorgen dat je niks tekort komt. Allemaal helden die de echte 7th Heaven sfeer goed kennen en voor jullie hun beste setje zullen neerzetten.

Bekijk de foto's van de 7th Heaven feestenBekijk de foto's van de afgelopen edities voor een mooie indruk van de 7th Heaven feesten

Flyer maart 2016Zet hem in jouw agenda:
Facebook agenda Partyflock agenda

7th Heaven – Line-up 26 maart 2016
Hoofdzaal:
Ruben Vitalis
MEM
Spider
Chris Scott
Frenckel
Maximo
Lesley Styles
Ed Mission
Faustino dos Santos
Bobby Mimosa
Des Santos
Deep Affair
Mc J & Mc UB

Lounge Area:
Johan D & Friends

Dames en heren gratis tot 23:30 uur!
Vanwege de verwachte grote toeloop raadt 7th Heaven aan om je kaartje vast in de voorverkoop te halen voor maar 10 euro. Dat scheelt toch maar liefst 7,50! Mooi meegenomen toch? Kaartjes haal je door bij www.7thheaven.nl op 'Tickets' te klikken!

De unieke 7th Heaven sfeer op 26 maart
Natuurlijk kun je op 26 maart weer volop genieten van mooie danseressen met spectaculaire dansshows, vette LEDscherm, dikke full-color lasershows, confetti shooters, Co2 kanonnen, gratis bakjes met lekker vers fruit en verfrissende ijsjes die uitgedeeld worden door leuke dames en in het begin van de avond natuurlijk een lekker welkomstdrankje zodat jij je meteen thuis voelt. 7th Heaven heeft alles in huis om jou een superleuke avond te bezorgen! Kom jij ook feestvieren op 26 maart bij het 3-jarige jubileum in de Rodenburg?

Zomertijd gaat in!
In de nacht van 26 naar 27 maart gaat ook de zomertijd in! Dat betekent dat het tijdens 7th Heaven om 02:00 uur ineens 03:00 uur wordt. Maar geen nood: 7th Heaven gaat gewoon tot 6:00 uur oude tijd door, dat is dus 7:00 uur nieuwe tijd! Je hoeft dus helemaal niets te missen bij 7th Heaven.


Alle 7th Heaven feesten de komende drie maanden, klik voor meer info via de Facebook agenda:

7th Heaven maart 2016 7th Heaven april 2016Flyer Mei 2016

 Wil je geen nieuwsbrieven van 7th Heaven meer ontvangen?