Ben je bij deze lente editie van 7th Heaven op 23 april ook weer van de partij?

Lees deze nieuwsbrief hier online!  -   Geen nieuwsbrieven van 7th Heaven ontvangen?   -   Deel het op:  Printen   Facebook   Twitter    Google+
7th Heaven nieuwsbrief april 2016

Ben je bij deze lente editie van 7th Heaven op 23 april ook weer van de partij?

Let op: Alle DAMES GRATIS ENTREE tot 23:30 uur!

Hallo Visitor, welkom!

7th Heaven

Op het feest rond de 3-jarige samenwerking van 7th Heaven met club Rodenburg eind maart zagen wij iedereen genieten en ook voor ons was het weer een heerlijke avond! Iedereen mocht tot 23:30 uur gratis naar binnen en daar was het in alle zalen gezellig druk, vol genietende mensen.

Nog even nagenieten? Lees snel deze nieuwsbrief en kijk even mee naar de nieuwe aftermovie van 26 maart! Ook de foto's staan natuurlijk alweer op Facebook en onze website 7thheaven.nl!

Ook nu weer willen wij graag iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid en de gezelligheid die jullie altijd meenemen. Samen zorgen jullie telkens weer voor een unieke sfeer bij 7th Heaven. Natuurlijk gaat onze dank ook uit naar alle dj's, mc's, danseressen, beveiliging en aan al het vriendelijke personeel van Club Rodenburg.

Op zaterdag 23 april hoopt 7th Heaven jullie allemaal weer persoonlijk van harte welkom te mogen heten!

See U there?!

Met vriendelijke groet,

7th Heaven

7th Heaven maakt van de Saturday Night Edition in Club Rodenburg een heerlijk feest en geeft alle dames GRATIS entree tot 23:30 uur!

April doet wat die wil en 7th Heaven natuurlijk ook, daarom trakteren zij ook op 23 april weer alle dames op gratis entree tot 23:30 uur. Een goede binnenkomer, en daar komt nog eens een gratis welkomstdrankje voor iedereen bij. Voeg daarbij ook nog een flinke lijst met populaire en gewoon lekker draaiende DJ's, dikke Ledschermen, de leuke en mooie danseressen, knallende Co2 effecten, confetti, een lasershow en opzwepende Mc's en je hebt het perfecte recept voor een heerlijke nachtje 7th Heaven samen met je vrienden en vriendinnen in één van de leukste clubs van Midden Nederland, de Rodenburg in Beesd!

Was jij erbij afgelopen 7th Heaven? De foto's kun je online bewonderen in het foto-album hier op de 7th Heaven website, en ook de mooie nieuwe Aftermovie staat online!

Hoe populair de 7th Heaven feesten inmiddels zijn bleek ook afgelopen editie weer, toen 7th Heaven vierde dat dit feest alweer 3 jaar in Club Rodenburg wordt gehouden. Het was een gezellige drukte met twee zalen vol lachende en genietende bezoekers. De foto's van deze Anniversary editie kun je intussen terugvinden op de Facebook pagina van 7th Heaven en natuurlijk op onze eigen website, 7thheaven.nl!

De aftermovie: Supersfeer op 7th HeavenNog even nagenieten van het feest op 26 maart? De mooie nieuwe aftermovie is inmiddels ook klaar en staat online! Kijk maar even mee!

Volgende 7th Heaven 23 april: alle DAMES gratis entree tot 23:30 uur!

De stijgende lijn die in die afgelopen drie jaar is ingezet lijkt voorlopig nog door te zetten en ook voor 23 april verwacht de organisatie dat het een supergezellig feest zal worden! Ben jij er ook weer bij deze lente editie?. Ook voor deze 7th Heaven is er weer een mooi pakket aan Dj's en dans-acts voor je samengesteld om een heerlijke nacht mee te beleven. Kijk je even mee naar de line-up?

Zo vlak voor de Nationale Koningsdag pak je nog even een mooi feest mee bij 7th Heaven want stappen doe je natuurlijk het best in het weekend op zaterdag! De dames mogen tot 23:30 uur allemaal gratis naar binnen. Maar hoe doe je dat dan als man? Dan haal je het best vooraf al voor maar € 10,- je kaartje via de voorverkoop. Aan de deur kost een kaartje voor 7th Heaven € 18,50. Voorverkoop is dus zeker veel voordeliger!

Bekijk de foto's van de 7th Heaven feestenBekijk de foto's van de afgelopen edities voor een mooie indruk van de 7th Heaven feesten

Flyer maart 2016Zet hem in jouw agenda:
Facebook agenda Partyflock agenda

7th Heaven – Line-up 23 april 2016
Hoofdzaal:
Ruben Vitalis
Chris Scott
MEM
Ko-c
Ed Mission
Mario Rivano
Faustino dos Santos
Bobby Mimosa
Maliqe
Mc J

Lounge Area:
Johan D & Friends

Dames gratis tot 23:30 uur!
Alle heren en iedereen die pas na 23:30 aankomt raadt 7th Heaven aan om kaartjes vast in de voorverkoop te halen voor maar 10 euro. Dat scheelt toch maar liefst 8,50! Mooi meegenomen toch? Kaartjes haal je door bij www.7thheaven.nl op 'Tickets' te klikken!

De echte 7th Heaven sfeer op 23 april
Genoeg lekkere beats om naar uit te kijken op 23 april toch? En het blijft niet alleen bij spetterende shows en DJ's, ook aan de innerlijke mens is gedacht, en op de avond kun je regelmatig genieten van verfrissende bakjes vers gesneden fruit dat op de avond zelf wordt klaargemaakt en verkoelende  ijsjes die je persoonlijk worden langs gebracht door leuke en vriendelijke  dames. Hoe luxe is dat? Bij 7th Heaven staat jouw ervaring als bezoeker voorop!

Zet 7th Heaven op 23 april vast in je agenda, dan kan er niets tussen komen. Houd je van een lekker feestje op zaterdag dan zit je in de Rodenburg goed die dag. Zien we jou ook weer lekker genieten bij 7th Heaven?


Alle 7th Heaven feesten de komende drie maanden, klik voor meer info via de Facebook agenda:

7th Heaven april 2016 Flyer Mei 2016 7th Heaven juni 2016

 Wil je geen nieuwsbrieven van 7th Heaven meer ontvangen?