Splinternieuwe edities: 7th Heaven zaterdag 28 mei en de nieuwe Outdoor Edition op 6 Augustus!!

Lees deze nieuwsbrief hier online!  -   Geen nieuwsbrieven van 7th Heaven ontvangen?   -   Deel het op:  Printen   Facebook   Twitter    Google+
7th Heaven nieuwsbrief mei 2016

Splinternieuwe edities:

7th Heaven zaterdag 28 mei en....

De nieuwe OUTDOOR EDITION op zaterdag 6 augustus!

Let op: 28 Mei alle DAMES GRATIS ENTREE tot 23:30 uur!

Hallo Visitor, welkom!

7th HeavenGroot nieuws in deze Nieuwsbrief: de datum voor de nieuwe Outdoor Edition is bekend! Zaterdag 6 augustus verzorgt 7th Heaven ook dit jaar weer een geweldige outdoor editie op het open terrein naast Club Rodenburg, inclusief afterparty 's nachts binnen in de club! Lees maar snel verder!

Maar natuurlijk hoef je niet zolang te wachten om weer van 7th Heaven te genieten. Op zaterdag 28 mei is er alweer een heerlijke Saturday Night Edition in Club Rodenburg voor jullie!

Uiteraard willen wij graag iedereen weer bedanken voor jullie aanwezigheid eind april en de gezelligheid die jullie altijd meenemen. Samen zorgen jullie maand na maand voor een echt unieke sfeer die je nergens anders vindt. Natuurlijk gaat onze dank ook naar alle artiesten, dj's, mc's, danseressen, beveiliging en het altijd vriendelijke personeel van Club Rodenburg.

Op zaterdag 28 mei hopen wij jullie allemaal weer persoonlijk van harte welkom te mogen heten in Club Rodenburg!

See U there?!

Met vriendelijke groet,

7th Heaven

Saturday Night zal nooit meer hetzelfde zijn als je eenmaal op 7th Heaven bent geweest en om dat nog eens te onderstrepen biedt 7th Heaven alle dames GRATIS entree tot 23:30 uur!

In de lente heb je Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren maar daarna zijn bijna alle feestdagen van het jaar alweer voorbij. Geen nood…want 7th Heaven zorgt op elke 4e zaterdag van de maand voor weer een feestdag! Om te beginnen op zaterdag 28 mei met een splinternieuwe 7th Heaven Saturday Night Edition. Voor de dames is het weer extra feestelijk want alle dames hebben tot 23:30 uur gratis entree. Zaterdag 28 mei kun je dus weer optimaal genieten van de onvervalste 7th Heaven’s unieke sfeer.

Ook de afgelopen 7th Heaven van 23 april was weer op en top gezellig ondanks de nabijheid van Koningsdag. Voor 7th Heaven maakt iedereen toch altijd een plekje vrij, en dat al meer dan tien jaar! Hoewel natuurlijk niet alle bezoekers van het eerste uur nu nog steeds langskomen, zijn er toch altijd weer heel veel nieuwe mensen die de weg naar 7th Heaven feesten weten te vinden. Mensen die daarna blijven komen want het blijken toch altijd de leukste en heerlijkste feesten te zijn!

Als je het eens wil proberen, waarom dan niet op zaterdag 6 augustus bij de nieuwe OPEN AIR OUTDOOR EDITION? Kijk hier maar eens hoe mooi het vorig jaar was:

Aftermovie 7th Heaven Outdoor 2015Zo gezellig was het vorig jaar in augustus!

Volgende 7th Heaven 28 mei: alle DAMES gratis entree tot 23:30 uur!

Proef de sfeer eens door de aftermovie van maart eens te bekijken, of de foto's van het laatste feest en de feesten daarvoor. Je vindt ze allemaal op de website van 7th Heaven: www.7thheaven.nl. Daar vind je ook het laatste nieuws over deze feesten en een handige tickets pagina om je voorverkoopkaartje te halen. Ook kun je je abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief zodat je niets ontgaat.

Voor 28 mei heeft 7th Heaven Events een uitgelezen programma voor je klaar staan. Negen DJ's en twee MC's zullen ervoor zorgen dat de sfeer er overal goed inzit. Natuurlijk in de grote zaal maar ook in de Lounge area kun je de hele nacht genieten. De mainstage is voorzien van o.a. een wel heel erg vette lasershow, confettikanonnen en een groot ledscherm met mooie visuals en natuurlijk de wervelende dansshows met prachtige danseressen.

Bekijk de foto's van de 7th Heaven feestenBekijk de foto's van de afgelopen edities voor een mooie indruk van de 7th Heaven feesten

Saturday Night 28 meiZet hem in jouw agenda:
Facebook agenda Partyflock agenda

7th Heaven – Line-up 28 mei 2016
Hoofdzaal:
Ruben Vitalis
Chris Scott
MEM
Ed Mission
Ko-C
Maximo
Mario Rivano
Des Santos
Mc J & Mc UB

Lounge Area:
Johan D & Friends

Dames gratis tot 23:30 uur!
Zoals gezegd mogen op 28 mei alle dames tot 23:30 uur gratis naar binnen. Alle heren zijn het voordeligste uit door vooraf een kaartje te kopen voor maar 10 euro op 7thheaven.nl/tickets want daar spaar je liefst € 8,50 euro mee uit! Dit advies geldt natuurlijk ook voor de dames die pas na 23:30 uur langskomen.

De pure 7th Heaven sfeer op 28 mei
Als dat allemaal nog niet leuk genoeg klinkt krijgt iedereen tot 23:30 uur als welkom een gratis drankje bij de deur aangeboden en kun je tijdens het feest genieten van bakjes gevuld met vers gesneden fruit en verfrissende ijsjes. Deze worden rondgebracht en gratis uitgedeeld door een aantal leuke dames die je overal tegen kan komen. Zo word je van begin om 22:00 uur tot het einde van 6:00 uur in de watten gelegd!

Zoals altijd is 7th Heaven natuurlijk weer in Club Rodenburg in Beesd, centraal midden in Nederland. Zet 28 mei maar vast in je agenda als jouw avondje uit. Kom je ook weer gezellig mee feesten?


Zaterdag 6 Augustus: 7th Heaven OUTDOOR Edition 2016

7th Heaven Outdoor 6 augustus!

Vorig jaar nam 7th Heaven jullie voor het eerst mee naar buiten, en ook dit jaar hebben wij voor jullie een grootse Outdoor Edition en wel op zaterdag 6 augustus! Wederom op het bekende buitenterrein naast club Rodenburg. Wel zo makkelijk, want als het festival is afgelopen kun je zo door naar binnen voor de Afterparty tot in de kleine uurtjes!

Early Bird kaarten voor de Outdoor van 6 augustus zijn nu verkrijgbaar!
Kaarten voor deze Outdoor Editie zijn al verkrijgbaar via de website voor de mooie Early Bird prijs van € 19,50, of voor twee personen voor € 34,50!

Voor deze mooie Outdoor Editie bouwt 7th Heaven een mooie grote stage, met natuurlijk alle vaste 7th Heaven DJ's, veel leuke danseressen en veel special FX, lasers, CO2 kanonnen, confetti, alles wat je nodig hebt voor een goed en knallend feest!

Line up Outdoor Edition:

Ruben Vitalis
Chris Scott
Spider
Francois
Ed Mission
Ko-c
Frenckel
Des Santos
Maximo
Faustino Dos Santos
Mario Rivano
Bobby Mimosa
Deep Affair

Mc J & Mc UB

Van 14:00 tot 24:00 kun je op 6 augustus buiten genieten van een weergaloze Outdoor editie, en vanaf 23:30 uur gaat ook Club Rodenburg open voor een afterparty om nog lang bij na te genieten van jouw favoriete DJ's! Gewoon naast het festivalterrein, makkelijker kan haast niet.

Vergeet de datum niet: 6 Augustus wil je niet missen dus zet het in je agenda!

Alle 7th Heaven feesten de komende drie maanden, klik voor meer info via de Facebook agenda:

Flyer Mei 2016 7th Heaven juni 2016 7th Heaven juli 2016

 Wil je geen nieuwsbrieven van 7th Heaven meer ontvangen?