Kom je ook het begin van de zomer bij 7th Heaven vieren op 25 juni?

Lees deze nieuwsbrief hier online!  -   Geen nieuwsbrieven van 7th Heaven ontvangen?   -   Deel het op:  Printen   Facebook   Twitter    Google+
7th Heaven nieuwsbrief juni 2016

De zomer begint pas echt goed op 25 juni bij:

7th Heaven Saturday Night Edition

En midden in de zomer ook nog een nieuwe 7th Heaven OUTDOOR EDITION op zaterdag 6 augustus!

Let op: 25 juni alle DAMES GRATIS ENTREE tot 23:30 uur!

Hallo Visitor, welkom!

7th HeavenDe nieuwe Outdoor Edition op zaterdag 6 augustus op het terrein naast Club Rodenburg is nu al geweldig populair: Al meer dan 800 mensen hebben zich aangemeld! De hele dag het festivalgevoel inclusief een afterparty binnen in de club! Wie heeft daar nou geen zin in?

Voor het zover is kun je natuurlijk al eerder in hemelse sferen vertoeven op zaterdag 25 juni bij de eerstvolgende Saturday Night Edition in Club Rodenburg. Zien we jou daar ook weer?

We blijven het zeggen maar na ieder feest zijn we elke keer weer zeer dankbaar voor jullie aanwezigheid, het plezier dat jullie beleven en de tomeloze inzet van alle artiesten, DJ's, danseressen, MC's en het vriendelijke barpersoneel en de security van Club Rodenburg. Samen zorgen jullie telkens weer voor een echt hemelse sfeer die je op geen ander feest vindt. We hopen dat jullie ook op 25 juni en 23 juli bij de indoor edities en natuurlijk vooral op 6 augustus weer volop komen genieten van 7th Heaven!

Zaterdag 25 juni: 7th Heaven Saturday Night Edition

Zaterdag 6 augustus overdag: Outdoor Edition, inclusief:
Zaterdag 6 augustus in de nacht: Afterparty in Club Rodenburg!

See U there?!

Met vriendelijke groet,

7th Heaven

Saturday Night bij 7th Heaven neemt je mee de zomer in en natuurlijk geldt ook dan:
alle dames GRATIS entree tot 23:30 uur!

Vanaf 21 juni is het weer zomer in het land, de mooiste tijd van het jaar! De mooiste manier om dat te vieren is uiteraard samen met al je vrienden en vriendinnen op een superleuk feest. De gelegenheid bij uitstek daarvoor is natuurlijk 7th Heaven op zaterdag 25 juni. Samen met maar liefst 10 van jouw favoriete DJ's zal de Rodenburg in Beesd die nacht helemaal in het teken staan van de heerlijkste zomerse tunes. Natuurlijk mogen de dames dan weer tot 23:30 uur gratis naar binnen. Let op: deze zomer heeft 7th Heaven voor jullie ook weer een geweldige outdoor editie gepland! Lees maar snel verder...

Hoe gezellig het weer was afgelopen keer op 28 mei kun je zelf zien op de foto's van het laatste feest. Je kunt ze bekijken op de 7th Heaven Facebook pagina die je vind op www.facebook.com/seventhheavenevents/. Al dik meer dan 4200 mensen liken deze pagina. Ben je nog niet 'connected'? Klik dan snel op 'vind ik leuk' en je blijft meteen altijd op de hoogte van de laatste 7th Heaven nieuwtjes! Help jij 7th Heaven aan de 5000 likes?

Wil je meer foto's en aftermovies zien en nog nagenieten van de feesten? Kijk dan ook op de eigen website: www.7thheaven.nl. Hier lees je ook altijd het laatste nieuws en kun snel en voordelig je voorverkoopkaartje halen. Geen zin om altijd naar de website te gaan? Abonneer je dan gelijk even op de 7th Heaven nieuwsbrief. Eén keer per maand blijf je zo goed op de hoogte via je email, handig toch? Geniet bijvoorbeeld nog eens van de Aftermovie van de Outdoor Edition vorig jaar:

Aftermovie 7th Heaven Outdoor 2015Zaterdag 6 augustus is de volgende Outdoor Edition!

Aankomende 7th Heaven 25 juni: DAMES gratis entree tot 23:30 uur!

Zaterdag 25 juni wordt weer een echt 7th Heaven feest met alles erop en eraan. Top DJ's, volop traktaties (fruit en ijsjes), prachtige danseressen, mooie videoprojecties, confetti kanonnen, CO2 jets  en natuurlijk weer die hele vette lasershow. Alle ingrediënten om jou dat 'heavenly' gevoel te geven. Daar krijg je toch helemaal de kriebels van! Over 2 weken is het zover, ben jij er weer bij?

Natuurlijk geldt op 25 juni weer dat alle dames tot 23:30 uur gratis entree krijgen aangeboden. Voor de heren is het voordelig om vooraf een ticket te kopen voor slechts 10 euro. Je vindt ze op 7thheaven.nl/tickets je bespaart er € 8,50 euro mee! Dit geldt natuurlijk ook voor alle dames die pas na 23:30 uur kunnen komen.

Compilatie 7th HeavenBekijk de foto's van de afgelopen edities voor een mooie indruk van de 7th Heaven feesten

flyer juni 230Zet hem in jouw agenda:
Facebook agenda Partyflock agenda

7th Heaven – Line-up 25 juni 2016
Hoofdzaal:
Ruben Vitalis
Chris Scott
Ed Mission
Ko-C
Frenckel
Des Santos
Bobby Mimosa
Faustino dos Santos
Sjaak Koning
Mc J & Mc UB

Lounge Area:
Johan D & Friends

Dames gratis tot 23:30 uur!

Kom je als dame pas na 23:30 uur naar het feest? Dan ben je het voordeligste uit door vooraf een kaartje te kopen voor maar 10 euro op 7thheaven.nl/tickets want daar spaar je liefst € 8,50 euro mee uit! Dit geldt natuurlijk ook voor alle heren!Zaterdag 6 Augustus: 7th Heaven OUTDOOR Edition 2016

7th Heaven Outdoor 6 augustus!

Op 6 augustus kun je overdag genieten van de tweede editie van de leukste Outdoor editie! De eerste editie vorig jar werd door iedereen geweldig goed ontvangen, al was het weer iets minder. Dit jaar gaan we voor de zomerse temperaturen en volop zon! Wil je hier bij zijn? Haal dan voor 26 juni jouw Outdoor Early Bird kaartjes voor maar € 19,50! Dat is inclusief de afterparty in de Rodenburg, direct naast het festivalterrein! Al meer dan 800 mensen hebben zich aangemeld en de tickets gaan dan ook als zoete broodjes de deur uit. Tickets zijn inclusief 3 muntje voor een welkomstdrankje, een bakje vers fruit en een ijsje!

Early Bird kaarten voor de Outdoor van 6 augustus zijn nu verkrijgbaar!
Kaarten voor deze Outdoor Editie zijn al verkrijgbaar via de website voor de mooie Early Bird prijs van € 19,50, of voor twee personen voor € 34,50! LET OP: DEZE ACTIE LOOPT TOT 26 JUNI!

Voor deze mooie Outdoor Editie bouwt 7th Heaven een nog mooiere grote Open Air stage, met alle vaste 7th Heaven DJ's, veel prachtige danseressen en special FX, lasers, CO2 kanonnen, confetti... Kortom alles wat nodig is voor een goede en knallende Outdoor Edition!

Line up Outdoor Edition 6 augustus:

Ruben Vitalis
Chris Scott
Spider
Francois
Ed Mission
Ko-c
Frenckel
Des Santos
Maximo
Faustino Dos Santos
Mario Rivano
Bobby Mimosa
Deep Affair

Mc J & Mc UB

Van 14:00 tot 24:00 kun je op 6 augustus buiten genieten van een weergaloze Outdoor editie, en vanaf 23:30 uur gaat ook Club Rodenburg open voor een afterparty om nog lang bij na te genieten van jouw favoriete DJ's! Gewoon naast het festivalterrein, makkelijker kan haast niet.

Vergeet de datum niet: 6 Augustus wil je niet missen dus zet het in je agenda!

Alle 7th Heaven feesten de komende drie maanden, klik voor meer info via de Facebook agenda:

7th Heaven juni 2016 7th Heaven juli 2016 flyer outdoor

 Wil je geen nieuwsbrieven van 7th Heaven meer ontvangen?