Twee heerlijke 7th Heavens! Kom je ook op 23 juli en bij de Outdoor Edition op 6 augustus?

Lees deze nieuwsbrief hier online!  -   Geen nieuwsbrieven van 7th Heaven ontvangen?   -   Deel het op:  Printen   Facebook   Twitter    Google+
7th Heaven nieuwsbrief juli 2016

De eerste Summer Night Edition deze zaterdag 23 juli!

En midden in de zomer over twee weken de nieuwe 7th Heaven OUTDOOR EDITION op zaterdag 6 augustus!

Let op: 23 juli alle DAMES GRATIS ENTREE tot 23:30 uur!

Hallo Visitor, welkom!

7th HeavenDe nieuwe Outdoor Edition op zaterdag 6 augustus op het terrein naast Club Rodenburg is nu al geweldig populair: Al meer dan 1100 mensen hebben zich aangemeld! De hele dag het festivalgevoel inclusief een afterparty binnen in de club! Wie heeft daar nou geen zin in?

Voor het zover is kun je natuurlijk al eerder in hemelse sferen vertoeven op zaterdag 23 juli bij de eerste Summer Night Edition in Club Rodenburg. Zien we jou daar ook weer?

De allereerste editie in de zomer, afgelopen 25 juni vlak na de eindexamenuitslagen, was al een heerlijk gezellig feest met een zomerse touch. Wil je zelf eens kijken hoe gezellig het was, ga dan naar de 7th Heaven Facebook page om de foto’s van 25 juni te bekijken. Die vind je natuurlijk op het vertrouwde adres: www.facebook.com/seventhheavenevents. En als je daar toch bent, klik gelijk even op 'vind ik leuk' als je dat nog niet gedaan hebt, dan kun je alle 7th Heaven nieuwtjes gewoon in je timeline volgen! Handig toch? Intussen alweer 100 likes meer dan vorige maand, de teller staat al op 4300+! Zou het lukken om nog voor de Outdoor editie op de 5000 te komen?

Zaterdag 23 juli: 7th Heaven Saturday Night Edition

Zaterdag 6 augustus overdag: Outdoor Edition, inclusief:
Zaterdag 6 augustus in de nacht: Afterparty in Club Rodenburg!

See U there?!

Met vriendelijke groet,

7th Heaven

Hete zomernachten bij 7th Heaven en natuurlijk geldt ook dan:
alle dames GRATIS entree tot 23:30 uur! (Geldt niet voor het festival)

Het is zover: de zomer is in het land, en hoe! Tijd voor de heerlijke 7th Heaven Summer Night Editions, de eerste daarvan al aanstaande zaterdag 23 juli. Maar let op: twee weken daarna presenteert 7th Heaven op 6 augustus overdag voor de tweede keer de supergezellige Outdoor Edition met een aansluitende afterparty binnen bij Club Rodenburg! Hoe je het ook bekijkt, met 7th Heaven beleef je in elk geval een hete zomer! In deze nieuwsbrief alle info over 23 juli en de Outdoor Edition op 6 augustus. Lees maar snel verder...

Op 6 augustus is het zover, het feest waar alle 7th Heaven liefhebbers al bijna een jaar naar uitkijken: de super coole Outdoor/Open Air Editie! Bekijk om in de stemming te komen alvast de Aftermovie van vorig jaar hieronder. Lees verderop alles over de Outdoor editie, maar eerst gaan we het over 23 juli hebben... Natuurlijk zal ook deze aflevering bol staan van de goede Dj's, mooie stijlvolle decoraties, spectaculaire lasershows en ledscreen visuals, aangevuld met vette CO2 kanonnen, confetti’s, mooie danseressen en niet te vergeten jullie, het trouwe 7th Heaven publiek! Feels like Heaven toch?

Aftermovie 7th Heaven Outdoor 2015Zaterdag 6 augustus is de volgende Outdoor Edition!

Aankomende 7th Heaven 23 juli: DAMES gratis entree tot 23:30 uur!

Het zou natuurlijk geen 7th Heaven zijn als niet alle dames, zoals bij alle regulaire indoor edities, tot 23:30 uur GRATIS naar binnen mogen en er voor iedereen, dames en heren, tot die zelfde tijd een gratis welkomstdrankje (met of zonder alcohol) voor je klaar staat bij de ingang van de zaal die je persoonlijk krijgt uitgereikt!

Kom je na 23.30 uur pas binnen, ook dan is 7th Heaven voor iedereen betaalbaar. Vooral als je in de voorverkoop voor maar 10 euro een presale-ticket haalt via 7thheaven.nl/tickets. Aan de deur kost een kaartje 18,50 euro.

Compilatie 7th HeavenBekijk de foto's van de afgelopen edities voor een mooie indruk van de 7th Heaven feesten

flyer23juli klZet hem in jouw agenda:
Facebook agenda Partyflock agenda

7th Heaven – Line-up 23 juli 2016
Hoofdzaal:
Ruben Vitalis
Chris Scott
Quintin
Ed Mission
Ko-C
Maximo
Des Santos
Mario Rivano
Maliqe
Mc J & Mc UB

Lounge Area:
Johan D & Friends

Dames gratis tot 23:30 uur!

Kom je als dame pas na 23:30 uur naar het feest? Dan ben je het voordeligste uit door vooraf een kaartje te kopen voor maar 10 euro op 7thheaven.nl/tickets want daar spaar je liefst € 8,50 euro mee uit! Dit geldt natuurlijk ook voor alle heren!Zaterdag 6 Augustus: 7th Heaven OUTDOOR Edition 2016

7th Heaven Outdoor 6 augustus!

Twee weken later op 6 augustus is het dan weer zover, het feest waar alle 7th Heaven liefhebbers al bijna een jaar naar uitkijken: de super cool Outdoor/Open Air Editie! Samen met al je vrienden en vriendinnen kun je dan de hele dag buiten en de hele nacht binnen genieten van de heerlijkste muziek, geweldige shows en een zeer mooie outdoor stage! Gewoon op het open terrein vlak naast Rodenburg, hoe makkelijk is dat? Als het buiten om middernacht is afgelopen, hoef je maar een paar meter te lopen om gelijk binnen weer vol gas door te gaan.

Early Bird afgelopen, regular tickets nu populair voor de Outdoor van 6 augustus!
Kaarten voor deze Outdoor Editie zijn nu nog verkrijgbaar via de website voor de mooie prijs van € 23,-, of nog voordeliger voor twee personen voor € 42,-! Alle tickets zijn tevens inclusief Afterparty en 3 speciale muntjes (per persoon) voor een welkomstdrankje, een portie vers fruit en een lekker fris ijsje.

7th Heaven Festival

Voor deze mooie Outdoor Editie bouwt 7th Heaven een nog mooiere grote Open Air stage met veel grotere LED screens voor de mooie visuals. Natuurlijk vind je hier alle vaste 7th Heaven DJ's, veel prachtige danseressen en special FX, lasers, CO2 kanonnen, confetti en speciale knallende stage streamers... Kortom alles wat nodig is voor een goede en knallende Outdoor Edition!

Line up Outdoor Edition 6 augustus:

Ruben Vitalis
Chris Scott
Spider
Francois
Ed Mission
Ko-c
Frenckel
Des Santos
Maximo
Faustino Dos Santos
Mario Rivano
Bobby Mimosa
Deep Affair

Mc J & Mc UB

Van 14:00 tot 24:00 kun je op 6 augustus buiten genieten van een weergaloze Outdoor editie, en vanaf 23:30 uur gaat ook Club Rodenburg open voor een afterparty om nog lang bij na te genieten van jouw favoriete DJ's! Gewoon naast het festivalterrein, makkelijker kan haast niet.

Vergeet de datum niet: 6 Augustus wil je niet missen dus zet het in je agenda!

Alle 7th Heaven feesten de komende drie maanden, klik voor meer info via de Facebook agenda:

7th Heaven juli 2016 flyer outdoor 7th Heaven 27 augustus 2016

 Wil je geen nieuwsbrieven van 7th Heaven meer ontvangen?